Sidan innehåller annonslänkar

Dörrdekoration Blodigt Draperi

Kontrollera pris

Köp nu

Läskiga dörrdekorationer är nästan ett måste...


Jämför produkt Dörrdekoration Blodigt Draperi online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Dörrdekoration Blodigt Draperi i kategorin Övrigt här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Övrigt
Artikelnummer: 18647
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Tillverkare

Tillverkare från Smiffys

Se alla produkter
Peruker

Peruker från Orlob-Karneval

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Ängel

En ängel är ett andeväsen, som till största delen förekommer inom de monoteistiska abrahamitiska religionerna judendom, kristendom och islam, och vars uppgift är att tjäna Gud. Oftast förekommer de i de tre religionernas respektive heliga skrifter som budbärare mellan människorna och Gud, men de är även beskrivna som väktare, rådgivare, domare och krigare. Läran om änglar kallas angelologi.Motsatsen till en ängel inom kristen tradition är en demon, vilka istället för att tjäna Gud, anslutit sig till djävulen. Inom islam finns ett slags andeväsen som kallas djinner. De är varken motsats till änglarna, eller per definition onda. Änglarna är Guds budbärare, men deras främsta uppgift är att vara hans rådförsamling. Somliga tror att vi har en skyddsängel som vakar över oss dag som natt. Det är också en vanlig tro att man efter döden blir hämtad och ledsagad till himlen av änglar. Många forskare är av uppfattningen att idén om änglar och demoner härstammar från zoroastrismen och kom till judarna under den Babylonska fångenskapen från den iranska profeten Zarathustra via det Persiska riket. Vissa texter inom judendomen tyder emellertid på att tanken om änglar kan ha existerat tidigare än så.

Wired

Wired är en amerikansk, månatlig tidskrift med säte i San Francisco. Magasinet grundades av det amerikanska journalistparet Louis Rossetto och Jane Metcalfe, med Kevin Kelly som förste chefredaktör. Det första numret publicerades i mars 1993 och tidningen spelade en central roll under 1990-talets IT-boom. Grundarnas vision för Wired var ett livsstilsmagasin med fokus på informationsteknik, där ämnen som datorer, kommunikation och media skulle flyta ihop. Det första numret innehöll artiklar om bland annat hackning av mobiltelefoner, nätdejting och digitala specialeffekter. Från tredje numret inkluderas en Nätsurf-spalt där man i varje nummer listade intressanta FTP-sidor och olika nyhetsgrupper på Usenet. Wired blev snabbt populär och det startades även flera utländska utgåvor.Huvudsakliga ämnesområden för Wired är fortfaramde teknologi och internet men tidningen skriver regelbundet om arkitektur, politik, populärkultur, forskning och utför produkttester för ett varierat utbud av konsumentvaror. De har även en Youtubeserie vid namn Wired Battle Damage. Där testar de hur tåligt elektronik är. Som mest hade Wired en upplaga på 325 000 exemplar världen över och 350 anställda. År 1998 sålde Metcalfe och Rossetto Wired till Condé Nast Publications för 340 amerikanska miljoner dollar.

Glasögon

Glasögon är korrektionsglas eller skydd för ögonen bestående av slipat glas eller plast, som kan vara färgat eller ofärgat. Vanligtvis finns ett glas (det vill säga lins) för vartdera ögat och dessa är monterade i en glasögonbåge som hålls på plats av små plattor (sadlar) på näsryggen och skalmar som går bakom öronen.