Sidan innehåller annonslänkar

True Princess Premium Kalaspåsar i Papp

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Med dessa kalaspåsar i papper kan du skapa kungli...


Beställ True Princess Premium Kalaspåsar i Papp på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten True Princess Premium Kalaspåsar i Papp inom kategorin Övrigt.

Kategori: Övrigt
Artikelnummer: 20507
Visa fler

Från kunskapsbanken

Princess

Princess kan syfta på: Princess Yachts – en båttillverkare Austin Princess – en serie personbilar, tillverkad av Austin och Vanden Plas mellan 1947 och 1968 Leyland Princess – en personbil, tillverkad av British Leyland mellan 1975 och 1982 Saunders-Roe Princess – en brittisk passagerarflygbåt (1952) Princess – en brittisk popsångerska, se Desiree Heslop Princess (film)

Abbedissa

En abbedissa (av medeltidslatinets abbatissa) är inom den katolska- och ortodoxa kyrkan titeln på föreståndarinnan för ett nunnekloster. Då den ortodoxa kyrkan inte har några ordnar benämns alla kvinnliga föreståndarinnor abbedissa, men i den katolska kyrkan är titeln reserverad för benediktin-, cisterciens-, kartusian-, birgittin- och klarissföreståndarinnor. Abbedissans ställning är likvärdig med abbotens, bortsett från funktionen som präst. I andra ordnar benämns de "mother superior" (utan någon särskild motsvarighet på svenska) eller priorinna. Stav och ring är två insignier som en abbedissa använder.Abbedissa emerita är den titel som används efter att innehavaren lämnat sitt uppdrag och betecknar att hon fortfarande är formellt knuten till kyrkan och stiftet och alltjämt bunden vid sina avgivna löften.

Pappersmugg

Pappersmugg kallas muggar av papper i första hand avsedda för dryck. Pappersmuggen behandlas med ett tunt lager av plast eller vax som hindrar vätskan från att vandra in i cellulosafibrerna och därmed göra papersmuggen mjuk. Pappersmuggen kan göras i två skikt med en tunn luftspalt mellan de bägge skikten och på så sätt fås en värmeisolerande funktion.