Tuya sensor för dörrar och fönster. Dörrvakt, inpasseringslarm, passagelarm med WiFi och app

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Beställ Tuya sensor för dörrar och fönster. Dörrvakt, inpasseringslarm, passagelarm med WiFi och app på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tuya sensor för dörrar och fönster. Dörrvakt, inpasseringslarm, passagelarm med WiFi och app inom kategorin Övrigt.

Kategori: Övrigt
Artikelnummer: rt-dorrsensor
Visa fler

Från kunskapsbanken

California

California kan syfta på: California – en delstat i USA, se Kalifornien California (film, 1946) – regisserad av John Farrow California (film, 1977) – en spaghettiwesternfilm 341 California – en asteroid Californiaströmmen – en kall, södergående ytström i Stilla havet Ferrari California – en sportbil från den italienska biltillverkaren Ferrari University of California – ett universitet i USA California, Aruba (fyr) - en fyr på Aruba

Medium

Ett medium är något som kan lagra, förmedla eller överföra information. Bild, text, tal och ljud är de vanligaste verktygen vid förmedling via medierna och dessa engagerar enbart synsinnet och hörseln. Känselsinnet används i medieringssammanhang för brailleskrift eller braillebilder för människor med nedsatt syn eller blindhet. Vanliga medier är television, video, film, radio, musik-cd, tidningar, tidskrifter, böcker, datorspel, Internet, telefon m.m. Även exempelvis språk, matematik, lagstiftning, har abstrakta system och strukturer i sig som gör att de fungerar som verktyg, medel, medier, för kommunikation. Ett massmedium är ett meddelelsemedel som samtidigt kan nå många människor, till exempel en tidning, radio, TV, Internet, eller en person som talar till många människor, exempelvis en programledare eller lärare. Ett etermedium är en informationskanal som använder radiovågor, det vill säga radio och TV. Namnet kommer av att man i radioteknikens barndom trodde att radiovågorna förmedlades genom rymden av ett osynligt ämne som man kallade eter. Multimedia kallas kombinationer av olika mediumtyper, främst interaktiva datortillämpningar där bild, text och ljud samverkar, till exempel interaktiva uppslagsverk eller läromedel på cd eller dvd, men även konstverk kan använda multimedier. Interaktiva medier är sådana medier som mottagaren kan samverka med, styra eller förändra, till exempel datorspel, uppslagsverk som Wikipedia, Internet och interaktiv tv.

Flapper

Flapper är ett slanguttryck för kvinnor som under det glada 1920-talet klädde sig i kort kjol, hade bobfrisyr och lyssnade på jazz. Den korta kjolen fladdrade och dinglade åt alla håll. Kläderna under denna tid skulle underhålla och vara färgglada. Flapperstilen stod i samklang med tidens ideal om "den frigjorda kvinnan", det vill säga den nya kvinnan som levde ett självständigt liv och kunde delta i både yrkes- och nöjeslivet. En förgrundsgestalt är Zelda Fitzgerald som av hennes make, F. Scott Fitzgerald, kallades "den första flappern".