Påskgodis Påskägg

13 Produkter
I kategorin Påskgodis Påskägg finns ett urval framtaget av oss som kommer ifrån kända återförsäljare. Vi listar bara produkter av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Letar du efter någonting speciellt i kategorin Påskgodis Påskägg så hittar ni det på den här sidan. Ett tips från oss är att alltid jämföra produkter online innan köpet för ha möjligheten att spara pengar till annat.
Filtrera varumärke
Sortera

Påskgodis Påskägg

Hitta produkter inom kategorin Påskgodis Påskägg till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Påskgodis Påskägg.

Påskgodis avser det godis som traditionellt äts till påsk. Godiset presenteras ofta i påskägg av papp. Ofta avses också det godis, som barn får när de går påskkärring i grannskapet. Bland de godissorter som allra mest brukar förknippas med påsken är dragerade skumägg, liksom ägg av choklad (ofta dragerade). Dessutom förekommer ofta marsipanfigurer formade som påskharar och påskkycklingar samt skumgodis i form av kycklingar och andra påskrelaterade figuer. Ofta är godisbitarna inslagna i stanniolpapper i klara färger, något som hör påsken till. Vissa former av påskgodis har, bland annat till följd av marknadsföring från tillverkarna, kommit att säljas året om snarare än bara till påsk. Exempelvis finns i handeln året om chokladägg som säljs med små leksaker i.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Stort Påskägg Metallic - Roséguld