Sidan innehåller annonslänkar

Trust GXT 540C Yula Wired Gamepad Camo

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Beställ Trust GXT 540C Yula Wired Gamepad Camo på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Trust GXT 540C Yula Wired Gamepad Camo inom kategorin PlayStation 3.

Kategori: PlayStation 3
Artikelnummer: 157278

Från kunskapsbanken

Wired

Wired är en amerikansk, månatlig tidskrift med säte i San Francisco. Magasinet grundades av det amerikanska journalistparet Louis Rossetto och Jane Metcalfe, med Kevin Kelly som förste chefredaktör. Det första numret publicerades i mars 1993 och tidningen spelade en central roll under 1990-talets IT-boom. Grundarnas vision för Wired var ett livsstilsmagasin med fokus på informationsteknik, där ämnen som datorer, kommunikation och media skulle flyta ihop. Det första numret innehöll artiklar om bland annat hackning av mobiltelefoner, nätdejting och digitala specialeffekter. Från tredje numret inkluderas en Nätsurf-spalt där man i varje nummer listade intressanta FTP-sidor och olika nyhetsgrupper på Usenet. Wired blev snabbt populär och det startades även flera utländska utgåvor.Huvudsakliga ämnesområden för Wired är fortfaramde teknologi och internet men tidningen skriver regelbundet om arkitektur, politik, populärkultur, forskning och utför produkttester för ett varierat utbud av konsumentvaror. De har även en Youtubeserie vid namn Wired Battle Damage. Där testar de hur tåligt elektronik är. Som mest hade Wired en upplaga på 325 000 exemplar världen över och 350 anställda. År 1998 sålde Metcalfe och Rossetto Wired till Condé Nast Publications för 340 amerikanska miljoner dollar.

Playstation

Sony Playstation (PS1 eller PS) är en CD-baserad TV-spelskonsol tillverkad av Sony och introducerad i Japan den 3 december 1994. Vid utvecklingen hade konsolen kodnamnet "Playstation X", där förkortningen PSX i vissa fall levt kvar. Denna spelkonsol blev en succé och såldes i mer än 100 000 exemplar redan första veckan och fram till och med juni 2005 hade 100 miljoner Playstation-enheter levererats.

13

13 (XIII) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.