Sidan innehåller annonslänkar
Velleman

DJ Dream Magic Ball

Kontrollera pris

Köp nu

Det finns ett magiskt sätt att lyfta partyst&amp


Beställ DJ Dream Magic Ball på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten DJ Dream Magic Ball inom kategorin Roliga Prylar.

Läs mer...
Kategori: Roliga Prylar
Artikelnummer: VDLLUFCB
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Teman

Teman från Papstar

Se alla produkter
Hem

Hem från Ballongkungen AB

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Jordglob

En jordglob är en klotformad karta över jorden, vanligtvis försedd med en träfot och en meridian av metall. Den vanligaste typen är mellan 20 och 40 cm i diameter och avsedd att placeras på ett bord. Även större modeller förekommer och placeras då vanligtvis på golvet. Många jordglober är belysta från insidan. Större jordglober går ofta att öppna och använda som förvaringsplats. En vanlig tillämpning är att använda jordgloben som barskåp. Det finns även ett flertal s.k. virtuella jordglober, jordglober i form av datorprogram, som till exempel Google Earth, NASA World Wind eller Bing Maps.

Mayhem

För ordet "mayhem", se mayhem på Wiktionary. För albumet av Imelda May, se Mayhem (musikalbum).Mayhem (också känd som The True Mayhem) är ett norskt black metal-band som grundades 1984. Mayhems medlemmar har skiftat genom åren, men nämnas bör svenske vokalisten Dead, Per Yngve Ohlin (1969–1991) och norske gitarristen Euronymous (Øystein Aarseth) (1968–1993). En klassisk Mayhem-låt är "Freezing Moon", skriven av Dead. Bandets debutskiva, EP:n Deathcrush, gavs ut 1987. Mayhem blev uppmärksammat i press och media i samband med en rad kyrkbränningar, sångaren Deads självmord 1991 och kanske framför allt när gitarristen Euronymous år 1993 knivmördades av Varg Vikernes, basist i samma band.