Sidan innehåller annonslänkar
Catsson Int Group LTD

Tvättkorg Basket

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Stökigt i ungarnas rum? Nu är det slut på strumptäckta golv och drivor av smutstvätt som når ända upp till taknocken. Den här finurliga basketkorgen har en tvättkorg?


Jämför produkt Tvättkorg Basket online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Tvättkorg Basket i kategorin Smarta Saker här hos oss.

Kategori: Smarta Saker
Artikelnummer: 83115-1
Visa fler

Från kunskapsbanken

Basket

Basketboll, ofta kallat basket, äldre benämning samt på finlandssvenska korgboll, är en lagidrott och bollsport. Under spelet dribblas en boll och passas mellan lagkamrater, för att till slut kastas, tryckas (dunk) eller släppas i den upphöjda målkorgen på motståndarens planhalva. Basket uppfanns 1891 av den kanadensiske KFUM-tränaren James Naismith. Idag hör basket till de mest utövade sporterna över hela världen och finns med i bland annat det olympiska programmet, och i USA har den en särskilt stor betydelse. Vart fjärde år spelas världsmästerskapet i basket, arrangerat av internationella basketfederationen, Fédération Internationale de Basketball.

International

International kan syfta på: International League – en basebolliga International (musikalbum) – ett musikalbum av Hootenanny Singers International – amerikanskt bilmärke, se International Harvester