Strumpbyxor Tights

6 Produkter
Här finns produkter i kategorin Strumpbyxor Tights. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Strumpbyxor Tights. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Strumpbyxor Tights.
Filtrera varumärke
Sortera

Strumpbyxor Tights

Hitta produkter inom kategorin Strumpbyxor Tights till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Strumpbyxor Tights.

Strumpbyxor är ett underplagg bestående av långa strumpor som upptill är utformade som en elastisk byxa med midjeresår. Materialet kan vara till exempel elastan, lycra eller nylon, men även bomull. Kombinationer av materialen förekommer. Nylon-, elastan- och lycrastrumpbyxors tunnhet mäts i enheten denier (den). Strumpbyxor kombineras ofta med klänning eller kjol. Det är dock även vanligt att bära strumpbyxor under byxor, såväl vanliga långbyxor som capribyxor eller shorts. Strumpbyxor kan vidare vara ett rent värmande plagg, motsvarande långkalsonger. Man kan kombinera en tröja med grövre, stickade strumpbyxor som en bekväm lek- eller mysklädsel.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Strumpbyxor Svart/Orange Randiga - One size