Sugrör I Metall

1 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin Sugrör I Metall, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Sugrör I Metall. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Sugrör I Metall går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Sortera

Sugrör I Metall

Hitta produkter inom kategorin Sugrör I Metall till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Sugrör I Metall.

Ett sugrör är en avlång cylinder som används vid förtäring av vätska, vanligtvis vid lite festligare sammanhang. Färg, form och material varierar mycket mellan olika fabrikat. De vanligaste sugrören är raka och enfärgade med en lätt böj några centimeter från ena änden för att göra användningen mer ergonomisk. Folktandvården rekommenderar att man använder sugrör när man dricker sura drycker för att förebygga frätskador på tänderna.Sugrör är ett användbart hjälpmedel för personer med dysfagi, svårigheter med att svälja och tugga.Man placerar ena änden av sugröret i godtycklig behållare med vätska och för sedan munnen mot den andra ändan. Genom att suga med munnen skapas ett lätt undertryck i cylindern med följd att vätska transporteras upp längs med röret. Ordet "sugrör" kan beläggas i svenska språket sedan 1855.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Sugrör i Rostfritt Stål Böjda - 10-pack