Sugrör

50 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Sugrör så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Sugrör så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Filtrera varumärke
Sortera

Sugrör

Hitta produkter inom kategorin Sugrör till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Sugrör.

Ett sugrör är en avlång cylinder som används vid förtäring av vätska, vanligtvis vid lite festligare sammanhang. Färg, form och material varierar mycket mellan olika fabrikat. De vanligaste sugrören är raka och enfärgade med en lätt böj några centimeter från ena änden för att göra användningen mer ergonomisk. Folktandvården rekommenderar att man använder sugrör när man dricker sura drycker för att förebygga frätskador på tänderna.Sugrör är ett användbart hjälpmedel för personer med dysfagi, svårigheter med att svälja och tugga.Man placerar ena änden av sugröret i godtycklig behållare med vätska och för sedan munnen mot den andra ändan. Genom att suga med munnen skapas ett lätt undertryck i cylindern med följd att vätska transporteras upp längs med röret. Ordet "sugrör" kan beläggas i svenska språket sedan 1855.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Milkshakesugrör av Papper Flerfärgade Randiga - 100-pack