Sidan innehåller annonslänkar

Pom-Poms Blå/Vit - 2-pack


Jämför produkt Pom-Poms Blå/Vit - 2-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Pom-Poms Blå/Vit - 2-pack i kategorin Supporterprylar här hos oss.

Produktinformation

Pom-Poms i finska flaggans blåvita färger passar perfekt att dekorera bordet med på studenten. Eller varför inte ta med dom på matchen när favoritlaget ska spela? Oavsett? .

Från kunskapsbanken

Företag

Ett företag kan bestå av en liten eller större organisation som har en viss mängd resurser som den samordnar. Resurserna kan till exempel vara arbetskraft, kapital, teknik och information. Ändamålet med samordningen kan vara att utveckla, producera och sälja varor eller tjänster. Ett mindre företag kan exempelvis vara organiserandet av ett barnkalas. Beroende på hur mycket man tager för sig så kan även ett sånt bli ett stort företag. Ett företag kan drivas i olika former beroende på typ av verksamhet, ägande, riskvillighet, kapitalinsats med mera. Inom ämnet företagsekonomi ger man begreppet företag en bredare innebörd, där det definieras som en sammanslutning av personer som bedriver ett medvetet arbete för att uppnå ett eller flera mål. Samtidigt har skatteverket sina egna definitioner. I skattemässigt hänseende räknas exempelvis inte alltid företaget ideell förening som ett företag, medan en ekonomisk förening för dem alltid är ett företag.