Sidan innehåller annonslänkar
Henbrandt

Dörrdraperi Folie Rosa

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Dörrdraperi Folie Rosa på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dörrdraperi Folie Rosa inom kategorin Teman.

Läs mer...
Kategori: Teman
Artikelnummer: X30 124
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Teman

Teman från EDCO

Se alla produkter
Home  Garden

Home Garden från Miljöcenter AB

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Budget

En budget är mest allmänt en prognos/plan över framtida planerade ekonomiska utlopp. Inom redovisningen och ekonomistyrningen är budget en prognos för framtida: Resultat, där man planerar för intäkter och kostnader. Likviditet, där inbetalningar och utbetalningar planeras. Balansräkning, där man planerar för tillgångar, eget kapital och skulder.Ofta är det bara resultat- och finansräkningens konton som prognostiseras; därav är förändringen i balanserna given, men de individuella kontona är inte uppskattade och budgeten är bara en grov bild över förändringen av nettotillgångar och nettoskulder. Man budgeterar även ofta för enskilda projekt, och för företagets olika avdelningar, så att man har en lagerbudget, marknadsföringsbudget, produktionsbudget etc. Budgeten är ett viktigt verktyg i arbetet att styra företagets ekonomi, det vill säga att stämma av verkligt ekonomiskt utfall med det planerade utfallet och därifrån fatta relevanta beslut. Man kan då få större kontroll över hur man ska göra inköp, anställa personal, fördela de ekonomiska resurserna med mera. Om man som privatperson vill lägga upp en egen budget för att bättre kunna planera sin ekonomi, så finns ett flertal webbtjänster för detta. Oftast gör man som privatperson en budget för en månad. Företag gör års-budgetar.

Home

Home kan syfta på: Home (sång) – en singel av Daughtry Home – singel av Basshunter Playstation Home – en del av Playstation Network Home – en variant av ett skotskt efternamn, se Hume (efternamn) Home (film) – en amerikansk datoranimerad film från 2015