Sidan innehåller annonslänkar
Palmer Agencies Ltd

Kroppsfärg Spray - Grå

Kontrollera pris

Köp nu

När du inte vill kladda och kleta med vanliga hudfärger! Med denna praktiska kroppsfärg kan du färga större områden på kroppen blixtsnabbt jämfört med att använda vanlig hudfärg och sminksvamp. Bara att spraya tills du blir nöjd! Perfekt till maskeradfesten när du vill vara färggrann och fin.Fakta om Kroppsfärg Spray

Volym 125 ml
Säljs styckvis
Perfekt för att måla större områden på kroppen
Ej för ansiktet!
Torkar snabbt
Tvättas bort med tvål och vatten
Läs instruktionerna på flaskan noga före användning
Kan färga av sig på tyger
Finns i färgerna Svart, vit, grå, grön, blå, röd, rosa, lila och guld


Beställ Kroppsfärg Spray - Grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kroppsfärg Spray - Grå inom kategorin Teman.

Läs mer...
Kategori: Teman
Artikelnummer: 2330C
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Home  Garden

Home Garden från Acreto

Se alla produkter
Maskeraddräkter

Maskeraddräkter från Bristol Novelty Ltd

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Bristol

Bristol [ˈbɹɪstəl]  (kymriska: Bryste) är en stad i sydvästra England, nära gränsen till Wales. Floden Avon rinner genom staden, som har gett namn åt Bristolkanalen. Bristol är den folkrikaste staden i sydvästra England och ett av de större storstadsområdena i landet. Motorvägen M4 går förbi Bristol. Bristols centralort (inklusive områden utanför kommunen) har cirka 540 000 invånare, den sammanhängande bebyggelsen (inklusive bland annat Filton) har cirka 620 000 invånare, och hela storstadsområdet (inklusive bland annat Bath, Chipping Sodbury och Weston-super-Mare) cirka 1,1 miljoner invånare. Bristol är huvudort för enhetskommunen City of Bristol.

Novelty

Novelty var ett engelskt ånglokomotiv, tillverkat av John Ericsson år 1829. Novelty var det första lok som konstruerades av en svensk. Det deltog i den berömda lokomotivtävlingen i Rainhill, England. Inför öppnandet av järnvägen Liverpool - Manchester ville järnvägsbolaget se om detta med lokomotiv var något att satsa på. Alternativet var ju hästen som dragdjur eller vagnar dragna med linor av stationära ångmaskiner. Novelty besegrades denna gång, av Stephensons lok Rocket. En maskinskada fick Ericsson att bryta tävlingen. Rundpannans plåtskarvar blev otäta. Järnvägsbolaget blev dock imponerade av Noveltys lätthet och snabbhet och köpte senare ett par liknande lok, som dock skrotades snart. År 1980 byggdes kopior av loken Novelty, Rocket och Sans Pareil. Kopian av Novelty, som är fullt körbar, finns idag på Sveriges Järnvägsmuseum i Gävle.