Sidan innehåller annonslänkar

OppoSuits Super Mario Skjorta - 47


Jämför produkt OppoSuits Super Mario Skjorta - 47 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten OppoSuits Super Mario Skjorta - 47 i kategorin Teman här hos oss.

Produktinformation

Skjortan of the year enligt alla, men framförallt enligt dig som älskar Super Mario. Det som är bra med denna förutom att den är ofantligt snygg, är att du behöver bara? .

Se gärna också

Midjeband Pirat Deluxe

Om du ska klä ut dig till pirat på maskeradfesten är det helt klart roligast att köra all-in! Inte bara pirathatt och piratkostym, alltså, utan även alla coola detaljer såsom piratsvärd, piratskägg och detta toksnygga midjeband!Midjeband Pirat Deluxe är en svart scarf i sidenfinish med snygga piratmotiv vid slutet samt guldfärgade fransar vid båda ändar. Midjebandet är av polyestermaterial och mäter ca 180 cm lång och är 12,5 cm bred. Döskallemotiven finns bara på ena sidan.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Super

Super eller Súper kan syfta på: super- – ett svenskt prefix, se Lista över prefix i svenskan Super – en tidigare beteckning på oktantalet i bensin, se oktantal Súper – den isländska rockgruppen Skítamóralls debutalbum från 1996 Superduper - Den svenska fotbollstränaren Lisa Howell Rudstam Super (film) – en amerikansk film från 2010 Super (låt) – låt från 1972 av bandet Neu! senare inspelat på albumet NEU! 2 Super (musikalbum) – album av från 2016 bandet Pet Shop Boys SuPer – Finlands närvårdar- och primärskötarförbund

Skjorta

Skjorta, är ett av klädedräktens tidigaste plagg, som förekommit i sin ursprungliga form sedan antiken. Skjortan var fram till tidigt 1900-tal ett renodlat underklädesplagg. Att "visa sig i skjortärmarna" ansågs i många kretsar obscent. I takt med värmesystemens utbredning avtog klädernas praktiska behov; på 1920-talet blev det socialt acceptabelt att ta av sig kavajen inomhus, så länge man hade väst under, och så länge det var på arbetsplatsen. Successivt har skjortan stigit i rang och fått allt större betydelse i takt med att klädkoderna lättats upp. Idag är skjortan ett klädesplagg, vars passform och utseende är nog så viktigt, i synnerhet om man bär det som överplagg. Skjortan bärs idag ofta som överplagg, ensam eller under en tröja, och stoppas ibland inte in i byxorna. Detta ställer dock krav som tidigare inte varit nödvändiga på passform, eftersom skjortan hamnar i blickfånget liksom tidigare var fallet med kavajen. Skjortan kan bäras såväl utanpå som instoppad under en kavaj, men enligt vedertagna klädnormer anses instoppad skjorta gälla i formella sammanhang. Används slips bör skjortan i normalfallet stoppas in. Variationen mellan skjortor ligger, förutom på tyget, i formen på krage och manschetter som finns i många olika former. Skjortor kan tillverkas av olika material såsom bomull, nylon, polyester etc. Variationen är stor när det gäller modeller.