Sidan innehåller annonslänkar

OppoSuits Teen Groovy Gold Kostym - 158/164


Jämför produkt OppoSuits Teen Groovy Gold Kostym - 158/164 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten OppoSuits Teen Groovy Gold Kostym - 158/164 i kategorin Teman här hos oss.

Produktinformation

Letar du efter den rätta klädseln att bära på tillställningen för att visa vem det är som är kungen av fest? Då är den här kostymen täckt i? .

Se gärna också

Midjeband Pirat Deluxe

Om du ska klä ut dig till pirat på maskeradfesten är det helt klart roligast att köra all-in! Inte bara pirathatt och piratkostym, alltså, utan även alla coola detaljer såsom piratsvärd, piratskägg och detta toksnygga midjeband!Midjeband Pirat Deluxe är en svart scarf i sidenfinish med snygga piratmotiv vid slutet samt guldfärgade fransar vid båda ändar. Midjebandet är av polyestermaterial och mäter ca 180 cm lång och är 12,5 cm bred. Döskallemotiven finns bara på ena sidan.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Gold

Gold kan syfta på: Gold (1974) – en film från 1974 Gold (2013) – en tysk film från 2013 Gold (2016) – en amerikansk film från 2016 Gold (album av Ryan Adams) – ett musikalbum av Ryan Adams Gold (East 17) – en sång av East 17 Gold (sång av Spandau Ballet) – en sång av Spandau Ballet ABBA Gold – Greatest Hits – ett samlingsalbum med ABBA

Kostym

Kostym kan syfta på: Kostym (dräkt) – en typ av dräkt bestående av kavaj, långbyxor samt eventuellt även en väst i samma tyg Kostym (utklädnad) – kostym för en maskerad Scenkostym – de kläder och accessoarer som en skådespelare bär för att gestalta en rollfigur Kostym – kläder från en historisk epok i till exempel genre- och historiemåleri och kostymfilmer, se tidsenlig klädsel