Sidan innehåller annonslänkar

OppoSuits Teen The Orange Kostym - 146/152


Jämför produkt OppoSuits Teen The Orange Kostym - 146/152 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten OppoSuits Teen The Orange Kostym - 146/152 i kategorin Teman här hos oss.

Produktinformation

Glid in på festen med den härligaste kostymen! Dräkten för dig som vill stå ut i mängden och gillar uppmärksamheten som kostymen definitivt kommer dra åt sig.?

Se gärna också

Pappersfjäder Oktoberfest

O"zapft is betyder ungefär "det är knackat", vilket syftar på att den första öltunnan har öppnats. Att öppna den första öltunnan på världens största ölfest betyder givetvis bara en sak dags att festa! Prost! Pappersfjäder Oktoberfest är en klockren hängande dekoration för oktoberfesten. Fäst pappersfjädern i taket och påminn dig själv om frasen startar hela firandet O"zapft is!

Material Papper
Mått Ų 60 cm

Läs mer

Från kunskapsbanken

Ethernet

Ethernet är en samling standardiserade metoder för att anordna datorkommunikation via kabel med hög hastighet mellan datorer primärt i ett lokalt datornätverk, oftast inom samma fastighet, och är ursprungligen konstruerat av Xerox Corporation år 1976. Ganska snabbt kom Digital Equipment och Intel med i arbetet, och denna trio av företag som framförde Ethernet förkortades DIX. Ethernet standardiseras av IEEE. Standarderna i familjen IEEE 802.3 anger signalering över olika media, det vill säga någon form av koppar- eller fiberkabel. Utöver IEEE 802.3 finns även en standard för logisk länkkontroll LLC (standardiserad i IEEE 802.2), som specificerar flödeskontroll, adressering via MAC-adresser och inkapsling. Denna standard garanterar ett enhetligt beteende för alla Ethernetvarianter i förhållande till överliggande nätverkslager. Standarden IEEE 802.2 används också bland annat av Token Ring (IEEE 802.5).

Orange

Orange utgör en av de sju traditionella spektralfärgerna och betecknar ett färgområde med starka gulröda färger, ofta med mera dragning mot gult än rött. Ett annat ord för samma färg är brandgul, mörkare och mera beskuggade färger med samma kulörtoner brukar kallas bruna och för ljusa och bleka färger används ibland termen aprikos.

Kostym

Kostym kan syfta på: Kostym (dräkt) – en typ av dräkt bestående av kavaj, långbyxor samt eventuellt även en väst i samma tyg Kostym (utklädnad) – kostym för en maskerad Scenkostym – de kläder och accessoarer som en skådespelare bär för att gestalta en rollfigur Kostym – kläder från en historisk epok i till exempel genre- och historiemåleri och kostymfilmer, se tidsenlig klädsel