Sidan innehåller annonslänkar

OppoSuits Teen The Orange Kostym - 158/164


Jämför produkt OppoSuits Teen The Orange Kostym - 158/164 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten OppoSuits Teen The Orange Kostym - 158/164 i kategorin Teman här hos oss.

Produktinformation

Glid in på festen med den härligaste kostymen! Dräkten för dig som vill stå ut i mängden och gillar uppmärksamheten som kostymen definitivt kommer dra åt sig.?

Se gärna också

Midjeband Pirat Deluxe

Om du ska klä ut dig till pirat på maskeradfesten är det helt klart roligast att köra all-in! Inte bara pirathatt och piratkostym, alltså, utan även alla coola detaljer såsom piratsvärd, piratskägg och detta toksnygga midjeband!Midjeband Pirat Deluxe är en svart scarf i sidenfinish med snygga piratmotiv vid slutet samt guldfärgade fransar vid båda ändar. Midjebandet är av polyestermaterial och mäter ca 180 cm lång och är 12,5 cm bred. Döskallemotiven finns bara på ena sidan.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Ethernet

Ethernet är en samling standardiserade metoder för att anordna datorkommunikation via kabel med hög hastighet mellan datorer primärt i ett lokalt datornätverk, oftast inom samma fastighet, och är ursprungligen konstruerat av Xerox Corporation år 1976. Ganska snabbt kom Digital Equipment och Intel med i arbetet, och denna trio av företag som framförde Ethernet förkortades DIX. Ethernet standardiseras av IEEE. Standarderna i familjen IEEE 802.3 anger signalering över olika media, det vill säga någon form av koppar- eller fiberkabel. Utöver IEEE 802.3 finns även en standard för logisk länkkontroll LLC (standardiserad i IEEE 802.2), som specificerar flödeskontroll, adressering via MAC-adresser och inkapsling. Denna standard garanterar ett enhetligt beteende för alla Ethernetvarianter i förhållande till överliggande nätverkslager. Standarden IEEE 802.2 används också bland annat av Token Ring (IEEE 802.5).

Orange

Orange utgör en av de sju traditionella spektralfärgerna och betecknar ett färgområde med starka gulröda färger, ofta med mera dragning mot gult än rött. Ett annat ord för samma färg är brandgul, mörkare och mera beskuggade färger med samma kulörtoner brukar kallas bruna och för ljusa och bleka färger används ibland termen aprikos.

Kostym

Kostym kan syfta på: Kostym (dräkt) – en typ av dräkt bestående av kavaj, långbyxor samt eventuellt även en väst i samma tyg Kostym (utklädnad) – kostym för en maskerad Scenkostym – de kläder och accessoarer som en skådespelare bär för att gestalta en rollfigur Kostym – kläder från en historisk epok i till exempel genre- och historiemåleri och kostymfilmer, se tidsenlig klädsel