Sidan innehåller annonslänkar

OppoSuits Yellow Fellow Skjorta - 35/36

-50%

Beställ OppoSuits Yellow Fellow Skjorta - 35/36 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten OppoSuits Yellow Fellow Skjorta - 35/36 inom kategorin Teman.

Produktinformation

Gult är det nya svarta! Det gäller även såklart skjortor Så här finns en cool gul skjorta som du kan bära tillsammans med valfri kostym.OppoSuits Yellow Fellow? .

Se gärna också

Bordslöpare med Paljetter Blå

Med en glittrande duk kan du förvandla vilket bord som helst till ett riktigt festbord. Den här vackra och glittrande bordslöparen passar perfekt på till exempel en babyshower eller ett födelsedagskalas.?

Läs mer

Från kunskapsbanken

Yellow

Yellow kan syfta på: Yellow (EP) – debut-EP från 2018 av Nova Millers Yellow (film, 1998) – en film från 1998 i regi av Chris Chan Lee Yellow (film, 2006) – en film från 2006 i regi av Alfredo De Villa Yellow (film, 2012) – en film från 2012 i regi av Nick Cassavetes Yellow (manga) – en fyra volymer lång yaoi-manga av Makoto Tateno Yellow (musikalbum) – ett studioalbum från 2016 av det japanska rockbandet Scandal Yellow (sång) – en låt skriven av bandet Coldplay

Skjorta

Skjorta, är ett av klädedräktens tidigaste plagg, som förekommit i sin ursprungliga form sedan antiken. Skjortan var fram till tidigt 1900-tal ett renodlat underklädesplagg. Att "visa sig i skjortärmarna" ansågs i många kretsar obscent. I takt med värmesystemens utbredning avtog klädernas praktiska behov; på 1920-talet blev det socialt acceptabelt att ta av sig kavajen inomhus, så länge man hade väst under, och så länge det var på arbetsplatsen. Successivt har skjortan stigit i rang och fått allt större betydelse i takt med att klädkoderna lättats upp. Idag är skjortan ett klädesplagg, vars passform och utseende är nog så viktigt, i synnerhet om man bär det som överplagg. Skjortan bärs idag ofta som överplagg, ensam eller under en tröja, och stoppas ibland inte in i byxorna. Detta ställer dock krav som tidigare inte varit nödvändiga på passform, eftersom skjortan hamnar i blickfånget liksom tidigare var fallet med kavajen. Skjortan kan bäras såväl utanpå som instoppad under en kavaj, men enligt vedertagna klädnormer anses instoppad skjorta gälla i formella sammanhang. Används slips bör skjortan i normalfallet stoppas in. Variationen mellan skjortor ligger, förutom på tyget, i formen på krage och manschetter som finns i många olika former. Skjortor kan tillverkas av olika material såsom bomull, nylon, polyester etc. Variationen är stor när det gäller modeller.