Sidan innehåller annonslänkar

Ordensband Birthday Girl Rosa - One size


Jämför produkt Ordensband Birthday Girl Rosa - One size online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ordensband Birthday Girl Rosa - One size i kategorin Teman här hos oss.

Produktinformation

Det är ingen tvekan om vem det är som ska uppvaktas när du fyller år, varför inte göra det extra tydligt? Försäkra dig om att festgästerna ger dig den uppmärksamhet? .

Se gärna också

Flaggirlang Multi LED

Har du någon gång sett en girlang med LED-lampor? Vi trodde nog inte det, men här är den! Häng upp den färgglada girlangen och tänd lamporna. Voilą! Nu har du en riktigt cool och häftig partydekoration.Flaggirlang?

Läs mer

Från kunskapsbanken

Birthday

Birthday (Lennon/McCartney) är en låt av The Beatles från 1968.

Girl

Girl kan syfta på: Girl (1998) – en amerikansk film från 1998 av Jonathan Kahn, originaltitel Girl Girl (2011) – en svensk kortfim från 2011 av Fijona Jonuzi Girl (2018) – en belgisk film från 2018 av Lukas Dhont, originaltitel Girl Girl (sång av The Beatles) – en låt av The Beatles från 1965 Girl (låt av Beck) – en låt av artisten Beck från 2005 Girl (musikgrupp) – en engelsk musikgrupp Ida Redig – svensk artist känd under pseudonymen GIRL

Abandoned

Abandoned är en amerikansk thrillerfilm från 2010 i regi av Michael Feifer. Huvudrollen som Mary spelas av Brittany Murphy, vilken blev Murphys sista roll.

Size

Size är ett svenskt skivbolag grundat och drivet av Steve Angello. Den första Size-releasen släpptes 2003. Det var en EP av Steve Angello som heter: Simplicity EP. Steve Angello grundade Size för att det var svårt att släppa låtar hos andra skivbolag eftersom han inte var så populär 2003, så det var inte så många skivbolag som ville släppa hans musik. Size släpper bara musik i genren elektronisk dansmusik. De som skrivit kontrakt med Size är grundaren Steve Angello, Steves lillebror An21, Max Vangeli, Junior Sanchez och Still Young. Size samarbetar också med Rebels Studios som deras kreativa byrå. Rebels studios gör bl.a. Size-konstverken på låtarna, filmar musikvideor/livekonserter och gör reklam åt Size.