Sidan innehåller annonslänkar

Ordensband Happy Birthday Svart/Guld - 60


Jämför produkt Ordensband Happy Birthday Svart/Guld - 60 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ordensband Happy Birthday Svart/Guld - 60 i kategorin Teman här hos oss.

Produktinformation

Ett ordensband är ett sådant där band som man ofta ser att folk har på sig under Miss Universe-tävlingar och liknande tillställningar, där det då står vilket? .

Se gärna också

Midjeband Pirat Deluxe

Om du ska klä ut dig till pirat på maskeradfesten är det helt klart roligast att köra all-in! Inte bara pirathatt och piratkostym, alltså, utan även alla coola detaljer såsom piratsvärd, piratskägg och detta toksnygga midjeband!Midjeband Pirat Deluxe är en svart scarf i sidenfinish med snygga piratmotiv vid slutet samt guldfärgade fransar vid båda ändar. Midjebandet är av polyestermaterial och mäter ca 180 cm lång och är 12,5 cm bred. Döskallemotiven finns bara på ena sidan.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Birthday

Birthday (Lennon/McCartney) är en låt av The Beatles från 1968.

360

360 (CCCLX) var ett skottår som började en lördag i den julianska kalendern.

Company

Company är en musikal med sångtexter och musik av Stephen Sondheim och libretto som bygger på 11 enaktare av George Furth.

Abandoned

Abandoned är en amerikansk thrillerfilm från 2010 i regi av Michael Feifer. Huvudrollen som Mary spelas av Brittany Murphy, vilken blev Murphys sista roll.