Sidan innehåller annonslänkar
Widmann S.r.l.

Djävulscape med Horn - One size

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Djävulscape med Horn - One size online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Djävulscape med Horn - One size i kategorin Tillbehör här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Tillbehör
Artikelnummer: 96894
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Teman

Teman från Buttericks Leco AB

Se alla produkter
Maskeraddräkter

Maskeraddräkter från Fancydresswarehouse

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Abraham

Se Abraham (patriark) för den bibliske Abraham Mansnamnet Abraham är av hebreiskt ursprung (Abram) och betyder folkets fader, eller fader till många. Enligt judisk, kristen och islamisk tro hebréernas stamfader. Abraham är ovanligt som namn i Sverige. Ett fåtal pojkar varje år får det som tilltalsnamn. Den 31 december 2008 fanns det totalt 912 personer i Sverige med namnet, varav 334 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 18 pojkar namnet, varav 9 fick det som tilltalsnamn. Namnsdag 18 december.

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.