Sidan innehåller annonslänkar
Boland Party Partners

Doktor Tillbehörskit

Kontrollera pris

Köp nu

Sätt handskarna på händerna, fatta otoskopet i handen och sedan är du redo att ta emot din första patient med öronvärk. Vem vet, det kanske är en öroninflammation?


Jämför produkt Doktor Tillbehörskit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Doktor Tillbehörskit i kategorin Tillbehör här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Tillbehör
Artikelnummer: 81548-1
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Home  Garden

Home Garden från Silvandersson

Se alla produkter
Tillbehör

Tillbehör från Boland Party Partners

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

170

170 (CLXX) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.

Michelangelo

Michelangelo di Lodovico Buonarroti Simoni (italienskt uttal: [mikeˈlandʒelo di lodoˈviːko ˌbwɔnarˈrɔːti siˈmoːni]; mer känd som bara Michelangelo), född 6 mars 1475 i Caprese norr om Arezzo i Republiken Florens i (nuvarande Italien), död 18 februari 1564 i Rom, var en italiensk skulptör, arkitekt, målare och poet. Han verkade i Florens och Rom under högrenässansen. Michelangelo överglänste alla sina läromästare. Hans stil var hans egen och han skapade mästerverk i många konstgrenar, inom skulptur, arkitektur och måleri. Michelangelo föredrog dock att kallas skulptör.

Boland

Boland kan syfta på: Boland, Uppsala , eller Boländerna – ett område i Uppsala Mount Boland – ett berg i Antarktis

Partyhatt

En partyhatt är en konformad, ofta färgglad typ av pappers- eller plasthatt som oftast hålls på plats med hjälp av resårband som går under hakan. Partyhatten agerar stämningshöjare och används mycket ofta på fester, inte minst på kräftskivor. Det förekommer även varianter som inte är konformade.