Sidan innehåller annonslänkar

Medeltida Mantel

Jämför produkt Medeltida Mantel online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Medeltida Mantel i kategorin Tillbehör här hos oss.

Produktinformation

Ge dig själv en inflytelserik look bärande på denna medeltida mantel som lär vara till stor succ vid bla maskeradfesten och andra äventyrsfyllda evenemangMedeltida Mantel omfattar en brunfärgad mantel... .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Bälte med Påse Röd -60%

Var försiktigt så du inte tappar byxorna mitt under maskeraden, satsa på ett händigt bälte som kommer komplett med påse för värdeförvarning!Bälte med Påse Röd är en perfekt accessoar till maskeraddräkten om du t.ex. ska klä ut dig till Robin Hood, gammal munk eller valfri karaktär från Game of Thrones. I påsen som händigt hänger på sidan kan du placera allt ifrån guldmynt till trollstoft!

Längd: ca 180 cm
Material: 90% polyklorid och 10% polyester
Med tillhörande påse

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Prylfyndet.se 2023