Sidan innehåller annonslänkar

Poncho Skelett - One size


Jämför produkt Poncho Skelett - One size online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Poncho Skelett - One size i kategorin Tillbehör här hos oss.

Produktinformation

En obehaglig skelettponcho sitter aldrig fel på halloweenfesten. I år är tanken att det är du som skall bära den, och det kommer du göra liiite bättre än alla? .

Från kunskapsbanken

Abandoned

Abandoned är en amerikansk thrillerfilm från 2010 i regi av Michael Feifer. Huvudrollen som Mary spelas av Brittany Murphy, vilken blev Murphys sista roll.

Size

Size är ett svenskt skivbolag grundat och drivet av Steve Angello. Den första Size-releasen släpptes 2003. Det var en EP av Steve Angello som heter: Simplicity EP. Steve Angello grundade Size för att det var svårt att släppa låtar hos andra skivbolag eftersom han inte var så populär 2003, så det var inte så många skivbolag som ville släppa hans musik. Size släpper bara musik i genren elektronisk dansmusik. De som skrivit kontrakt med Size är grundaren Steve Angello, Steves lillebror An21, Max Vangeli, Junior Sanchez och Still Young. Size samarbetar också med Rebels Studios som deras kreativa byrå. Rebels studios gör bl.a. Size-konstverken på låtarna, filmar musikvideor/livekonserter och gör reklam åt Size.