Sidan innehåller annonslänkar
PartyDeco

Djävul Röd Tillbehörskit

Kontrollera pris

Köp nu

Bli en sofistikerad djävul på halloweenfesten med detta kompletta djävulsset med både tjusig fluga, djävulshorn och svans. Släng bara på dig matchande kläder?


Beställ Djävul Röd Tillbehörskit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Djävul Röd Tillbehörskit inom kategorin Tillbehörskit.

Läs mer...
Kategori: Tillbehörskit
Artikelnummer: 34600-1
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Home  Garden

Home Garden från Miljöcenter AB

Se alla produkter
Maskeraddräkter

Maskeraddräkter från Fiestas Guirca

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Handväska

En handväska är en mindre typ av väska, lagom i storlek för att kunna bäras i handen, även om de i perioder också kan ha axelband, avsedd för nödvändiga föremål såsom börs, plånbok, näsdukar, smink, mobiltelefon, nycklar och liknande. Handväskor används huvudsakligen av kvinnor, även om liknande väskor för herrar har förekommit under senare delen av 1900-talet, mest som så kallade handledsväskor.

Kassettband

Ett kassettband, också kallat musikkassett (MK), kompaktkassett, ljudkassett, kassett eller bara band är ett analogt, magnetiskt lagringsmedium för ljud och data. Formatet introducerades av nederländska teknikföretaget Philips 1963. Kassettbanden kom att bli ett av de mest framgångsrika formaten överhuvudtaget för lagring av ljud och musik. Många års utveckling, från stora och krångliga rullband, via många andra försök till förenkling, ledde till slut fram till kompaktkassetten. Den användes framförallt för inspelning av musik och talinspelningar, men användes också flitigt till hemdatorer, för lagring av data. Tidigare hade det funnits flera olika storlekar på kassettbanden. Bland de största kan nämnas Grundigs DC International och Stereo-8-band. Till skillnad från tidigare rullband har kompaktkassetten ett skyddande plasthölje och två inbyggda spolar där magnetbandet finns upprullat. På tidigare bandspelare var användaren ofta tvungen att trä magnetbandet mellan två spolar, via tonhuvudet. Kassettbanden hade sin storhetstid ungefär 1975-1995. Under denna tid tillverkades mängder med bandspelare för inspelning och uppspelning av banden. Kvaliteten på bandspelarna varierade, från ljudmässigt mycket enkla, till avancerade HiFi-anläggningar med mycket hög ljudkvalitet.