Sidan innehåller annonslänkar
Morphsuits

Donald Trump Piggyback Maskeraddräkt

Kontrollera pris

Köp nu

Det räcker tydligen inte bara med att vara sn


Jämför produkt Donald Trump Piggyback Maskeraddräkt online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Donald Trump Piggyback Maskeraddräkt i kategorin Tillverkare här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Tillverkare
Artikelnummer: MCPBPR
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Home  Garden

Home Garden från SBM Company / Bayer Garden

Se alla produkter
Roliga Prylar

Roliga Prylar från Hisab/Joker Company AB

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Baywatch

Baywatch var en amerikansk TV-serie som spelades in mellan 1989 och 2001.I centrum står en livräddningsenhet (vid namn Baywatch) i det soliga Los Angeles. Serien har visats i alla kontinenter utom Antarktis. De flesta avsnitten spelades in på den enorma stranden i Santa Monica norr om Los Angeles, men livräddarna flyttade efter några säsonger till paradisiska Hawaii. Två år efter att serien lagts ner återförenades några av Baywatch-stjärnorna och spelade in "återföreningsfilmen" Baywatch Hawaiian Wedding.

Medium

Ett medium är något som kan lagra, förmedla eller överföra information. Bild, text, tal och ljud är de vanligaste verktygen vid förmedling via medierna och dessa engagerar enbart synsinnet och hörseln. Känselsinnet används i medieringssammanhang för brailleskrift eller braillebilder för människor med nedsatt syn eller blindhet. Vanliga medier är television, video, film, radio, musik-cd, tidningar, tidskrifter, böcker, datorspel, Internet, telefon m.m. Även exempelvis språk, matematik, lagstiftning, har abstrakta system och strukturer i sig som gör att de fungerar som verktyg, medel, medier, för kommunikation. Ett massmedium är ett meddelelsemedel som samtidigt kan nå många människor, till exempel en tidning, radio, TV, Internet, eller en person som talar till många människor, exempelvis en programledare eller lärare. Ett etermedium är en informationskanal som använder radiovågor, det vill säga radio och TV. Namnet kommer av att man i radioteknikens barndom trodde att radiovågorna förmedlades genom rymden av ett osynligt ämne som man kallade eter. Multimedia kallas kombinationer av olika mediumtyper, främst interaktiva datortillämpningar där bild, text och ljud samverkar, till exempel interaktiva uppslagsverk eller läromedel på cd eller dvd, men även konstverk kan använda multimedier. Interaktiva medier är sådana medier som mottagaren kan samverka med, styra eller förändra, till exempel datorspel, uppslagsverk som Wikipedia, Internet och interaktiv tv.

Company

Company är en musikal med sångtexter och musik av Stephen Sondheim och libretto som bygger på 11 enaktare av George Furth.