OppoSuits Teen Black Knight Kostym - 146/152


Beställ OppoSuits Teen Black Knight Kostym - 146/152 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten OppoSuits Teen Black Knight Kostym - 146/152 inom kategorin Tillverkare.

Produktinformation

Bli den bäst klädda unga mannen på festen och visa att du har full koll på hur man klär sig när det är dags för kalas i denna ursnygga kostym! Passar perfekt till?

Se gärna också

Julkulor Runda Röd - 20-pack

Det finns massor av olika juldekorationer till din julgran. Det finns till exempel julgranskulor i olika former och färger men den traditionella julgranskulan är rund och röd. Vill du klä?

Läs mer

Från kunskapsbanken

Black

Black kan syfta på: Black (hästfärg) – en hästfärg Familjen Black – familj från Harry Potter-världen Sensation Black – ett dansevenemang Black – HTML-färgnamn på färgen svart Black – artistnamnet för den brittiske musikern Colin Vearncombe

Knightsbridge

Knightsbridge är en gata som gett namn åt ett område i centrala London. Gatan går längs med södra sidan av Hyde Park, från City of Westminster till Royal Borough of Kensington and Chelsea. Knightsbridge är bekant som ett mycket dyrt område att bo i och för sina många exklusiva butiker, bland annat finns varuhuset Harrods här. Under gatan ligger tunnelbanestation Knightsbridge.

Kostym

Kostym kan syfta på: Kostym (dräkt) – en typ av dräkt bestående av kavaj, långbyxor samt eventuellt även en väst i samma tyg Kostym (utklädnad) – kostym för en maskerad Scenkostym – de kläder och accessoarer som en skådespelare bär för att gestalta en rollfigur Kostym – kläder från en historisk epok i till exempel genre- och historiemåleri och kostymfilmer, se tidsenlig klädsel