OppoSuits Teen Jet Set Black Smoking - 146/152


Jämför produkt OppoSuits Teen Jet Set Black Smoking - 146/152 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten OppoSuits Teen Jet Set Black Smoking - 146/152 i kategorin Tillverkare här hos oss.

Produktinformation

Med en smoking som denna kommer festens alla gäster tappa hakan när du kliver in i rummet. Det händer något extra med ens självförtroende när man får klä? .

Se gärna också

Halsband LED Julbelysning

Detta underbara halsband med lampor som påminner om alla amerikanska julklassiker som man ser på tvn. De droppformade lamporna blinkar i olika färger och du kommer vara julbordets höjdpunkt?

Läs mer

Från kunskapsbanken

Paljett

En paljett är en liten, tunn skiva av metall eller metallfärgad plast, avsedd att sys fast på textilier, främst festplagg. Paljetten reflekterar ljus och får plagget att glittra. Kläder med paljetter används vanligen till fest och inom underhållningsbranschen, särskilt av cirkusartister. I handeln förekommer det tyger med redan påsydda paljetter. Paljetter används även till inredningstextilier. Paljetter kan också användas för smycketillverkning.

Headset

Ett headset eller en mikrofonlur är hörlurar med en mikrofon. Mikrofonen återfinns ofta på en arm som sticker ut från, i de flesta fall, den vänstra sidan av headsetet men kan även vara fäst på sladden men den kan vara trådlös också.

Black

Black kan syfta på: Black (hästfärg) – en hästfärg Familjen Black – familj från Harry Potter-världen Sensation Black – ett dansevenemang Black – HTML-färgnamn på färgen svart Black – artistnamnet för den brittiske musikern Colin Vearncombe