OppoSuits Teen Jet Set Black Smoking - 158/164


Beställ OppoSuits Teen Jet Set Black Smoking - 158/164 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten OppoSuits Teen Jet Set Black Smoking - 158/164 inom kategorin Tillverkare.

Produktinformation

Med en smoking som denna kommer festens alla gäster tappa hakan när du kliver in i rummet. Det händer något extra med ens självförtroende när man får klä? .

Se gärna också

Ironman Morphsuit - Large

Geni, miljardär, playboy ... vem skulle inte vilja ta efter allt detta med en Iron Man Morphsuit? Ironman Morphsuit består av en tight helkroppsoverall som är sydd i lycra av hög kvalitet.?

Läs mer

Från kunskapsbanken

Paljett

En paljett är en liten, tunn skiva av metall eller metallfärgad plast, avsedd att sys fast på textilier, främst festplagg. Paljetten reflekterar ljus och får plagget att glittra. Kläder med paljetter används vanligen till fest och inom underhållningsbranschen, särskilt av cirkusartister. I handeln förekommer det tyger med redan påsydda paljetter. Paljetter används även till inredningstextilier. Paljetter kan också användas för smycketillverkning.

Headset

Ett headset eller en mikrofonlur är hörlurar med en mikrofon. Mikrofonen återfinns ofta på en arm som sticker ut från, i de flesta fall, den vänstra sidan av headsetet men kan även vara fäst på sladden men den kan vara trådlös också.

Black

Black kan syfta på: Black (hästfärg) – en hästfärg Familjen Black – familj från Harry Potter-världen Sensation Black – ett dansevenemang Black – HTML-färgnamn på färgen svart Black – artistnamnet för den brittiske musikern Colin Vearncombe