Sidan innehåller annonslänkar

OppoSuits Teen The Jag Kostym - 170/176

-50%

Jämför produkt OppoSuits Teen The Jag Kostym - 170/176 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten OppoSuits Teen The Jag Kostym - 170/176 i kategorin Tillverkare här hos oss.

Produktinformation

Nu snackar vi! Riktigt tuff kostym som kan bäras när klädkoden är uppklätt Man måste våga ibland, och det här är ett perfekt tillfälle för det.? .

Se gärna också

LED Julgranskula Tomte - 1-pack

När julen kommer plockar du säkert fram en massa tomtar som du dekorerar med runt om i hemmet, men har du en julgranskula som ser ut som en jultomte? Nej, vi tänkte just att det kanske saknades.?

Läs mer

Från kunskapsbanken

Ethernet

Ethernet är en samling standardiserade metoder för att anordna datorkommunikation via kabel med hög hastighet mellan datorer primärt i ett lokalt datornätverk, oftast inom samma fastighet, och är ursprungligen konstruerat av Xerox Corporation år 1976. Ganska snabbt kom Digital Equipment och Intel med i arbetet, och denna trio av företag som framförde Ethernet förkortades DIX. Ethernet standardiseras av IEEE. Standarderna i familjen IEEE 802.3 anger signalering över olika media, det vill säga någon form av koppar- eller fiberkabel. Utöver IEEE 802.3 finns även en standard för logisk länkkontroll LLC (standardiserad i IEEE 802.2), som specificerar flödeskontroll, adressering via MAC-adresser och inkapsling. Denna standard garanterar ett enhetligt beteende för alla Ethernetvarianter i förhållande till överliggande nätverkslager. Standarden IEEE 802.2 används också bland annat av Token Ring (IEEE 802.5).

Kostym

Kostym kan syfta på: Kostym (dräkt) – en typ av dräkt bestående av kavaj, långbyxor samt eventuellt även en väst i samma tyg Kostym (utklädnad) – kostym för en maskerad Scenkostym – de kläder och accessoarer som en skådespelare bär för att gestalta en rollfigur Kostym – kläder från en historisk epok i till exempel genre- och historiemåleri och kostymfilmer, se tidsenlig klädsel