Sidan innehåller annonslänkar

Ordensband Party Girl


Jämför produkt Ordensband Party Girl online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ordensband Party Girl i kategorin Utmärkelser här hos oss.

Produktinformation

Finns det någon i kompisgänget som är en riktig partyprinsessa och som gärna går på galej varje dag? Då måste det självklart uppmärksammas och den? .

Se gärna också

Ordensband Blankt - Röd

Utse din egen drottning och kung med dessa ordensband.Det satinliknande ordensbandet är helt blankt vilket gör att du själv kan personalisera det med en textilpenna och valfri text?

Läs mer

Från kunskapsbanken

Partyhatt

En partyhatt är en konformad, ofta färgglad typ av pappers- eller plasthatt som oftast hålls på plats med hjälp av resårband som går under hakan. Partyhatten agerar stämningshöjare och används mycket ofta på fester, inte minst på kräftskivor. Det förekommer även varianter som inte är konformade.

Girl

Girl kan syfta på: Girl (1998) – en amerikansk film från 1998 av Jonathan Kahn, originaltitel Girl Girl (2011) – en svensk kortfim från 2011 av Fijona Jonuzi Girl (2018) – en belgisk film från 2018 av Lukas Dhont, originaltitel Girl Girl (sång av The Beatles) – en låt av The Beatles från 1965 Girl (låt av Beck) – en låt av artisten Beck från 2005 Girl (musikgrupp) – en engelsk musikgrupp Ida Redig – svensk artist känd under pseudonymen GIRL