Sidan innehåller annonslänkar

OppoSuits Stormtrooper Kostym - 46

-44%

Jämför produkt OppoSuits Stormtrooper Kostym - 46 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten OppoSuits Stormtrooper Kostym - 46 i kategorin Vit här hos oss.

Produktinformation

Hur ser Vader ut när han går på fest med sina mannar? Inte fasen har han väl alltid samma kläder på sig? Han måste ju duscha nångång liksom. Men nu ska? .

Se gärna också

Cocktailservetter Vita 24 cm - 5000-pack

Var alltid redo för spill och servera drinkarna tillsammans med dessa vita cocktailservetter. Oavsett om du befinner dig i en bar eller hemma i köket kommer de ge ett proffsigt och elegant intryck.?

Läs mer

Från kunskapsbanken

Kostym

Kostym kan syfta på: Kostym (dräkt) – en typ av dräkt bestående av kavaj, långbyxor samt eventuellt även en väst i samma tyg Kostym (utklädnad) – kostym för en maskerad Scenkostym – de kläder och accessoarer som en skådespelare bär för att gestalta en rollfigur Kostym – kläder från en historisk epok i till exempel genre- och historiemåleri och kostymfilmer, se tidsenlig klädsel

46

46 (XLVI) var ett normalår som började en lördag i den julianska kalendern.

Activity

Activity, född 11 juni 1988 i Kungsbacka i Kalmar län, är en svensk varmblodig travhäst som tävlade mellan 1993 och 1997. Han tränades av Bengt Hansson och kördes av Anders Lindqvist eller Thomas Uhrberg. Under tävlingskarriären sprang han in 10,9 miljoner kronor på 156 starter, varav 32 segrar, 20 andraplatser och 32 tredjeplatser.