Sidan innehåller annonslänkar

OppoSuits Stormtrooper Kostym - 60

-44%

Beställ OppoSuits Stormtrooper Kostym - 60 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten OppoSuits Stormtrooper Kostym - 60 inom kategorin Vit.

Produktinformation

Hur ser Vader ut när han går på fest med sina mannar? Inte fasen har han väl alltid samma kläder på sig? Han måste ju duscha nångång liksom. Men nu ska? .

Se gärna också

Vitt Chiffongband - 25 meter

Chiffonband är ett fantastiskt effekt sätt att skapa en elegant och inbjudande look till ditt firande! Använd till dukningen, inslagning av presenter - eller varför inte blomsterarrangemang?

Läs mer

Från kunskapsbanken

Kostym

Kostym kan syfta på: Kostym (dräkt) – en typ av dräkt bestående av kavaj, långbyxor samt eventuellt även en väst i samma tyg Kostym (utklädnad) – kostym för en maskerad Scenkostym – de kläder och accessoarer som en skådespelare bär för att gestalta en rollfigur Kostym – kläder från en historisk epok i till exempel genre- och historiemåleri och kostymfilmer, se tidsenlig klädsel

360

360 (CCCLX) var ett skottår som började en lördag i den julianska kalendern.

Activity

Activity, född 11 juni 1988 i Kungsbacka i Kalmar län, är en svensk varmblodig travhäst som tävlade mellan 1993 och 1997. Han tränades av Bengt Hansson och kördes av Anders Lindqvist eller Thomas Uhrberg. Under tävlingskarriären sprang han in 10,9 miljoner kronor på 156 starter, varav 32 segrar, 20 andraplatser och 32 tredjeplatser.