Sidan innehåller annonslänkar
Folat BV

Trilby paljetthatt Svart LED

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Ska du på maskerad och har svårt att b


Jämför produkt Trilby paljetthatt Svart LED online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Trilby paljetthatt Svart LED i kategorin Vuxenhattar här hos oss.

Kategori: Vuxenhattar
Artikelnummer: 24070
Visa fler

Från kunskapsbanken

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.

Led

Denna artikel handlar om kroppsliga leder. Se även Led (olika betydelser). Led (latin: singularis articulatio, pluralis articulationes) är de delar av skelettet där två eller flera ben möter varandra och de kan röra sig i förhållande till varandra. En led som består av två ben består av ett ledhuvud på ena benet och en ledpanna på det andra benet. Ledhuvudet passar i ledpannan och kan röra sig däri. Leder drabbas ofta av förslitningsskador och andra artropatier. Smärta i leder kallas artralgi.