Wicked Costumes

1 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Wicked Costumes så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Wicked Costumes så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Sortera

Wicked Costumes

Hitta produkter inom kategorin Wicked Costumes till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Wicked Costumes.

Wicked är en musikal med text och musik av Stephen Schwartz som hade premiär 2003 i San Francisco. Musikalen är baserad på boken Wicked: The Life and Times of the Wicked Witch of the West från 1995, skriven av Gregory Maguire. Handlingen är en parallell berättelse till filmen Trollkarlen från Oz från 1939 och L. Frank Baums bok med samma namn. Boken som är mycket politisk och religiös tar upp skillnaderna mellan vad som egentligen är gott och ont, och om goda avsikter med dåliga resultat är detsamma som dåliga avsikter med dåliga resultat och har i jämförelse med musikalen en mycket mörkare underton. Musikalen har vunnit tre Tony Awards: kostym, scenografi och bästa skådespelerska i musikal, Idina Menzel och en Grammy för bästa Musikalalbum 2003. En film är planerad att komma till biograferna 2019.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Ninja Tillbehörskit Deluxe