Produkter från Xbox One Spel

2 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin Xbox One Spel, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Xbox One Spel. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Xbox One Spel går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Sortera

Xbox One Spel

Hitta produkter inom kategorin Xbox One Spel till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Xbox One Spel.

Microsoft Xbox är en tv-spelskonsol som konstruerats och marknadsförs av Microsoft. Konsolen släpptes i USA 15 november 2001. Xbox är den första konsol som Microsoft har konstruerat och tillhör samma generation (sjätte generationens spelkonsoler) som Sonys Playstation 2, SEGAs Dreamcast och Nintendos Gamecube. Konsolen innehåller komponenter från bland annat Nvidia (GPU) och Intel (CPU). Det som skiljer Xbox från andra konsoler från samma generation är dels att den har en nätverksport och dels att den har en IDE-hårddisk. Utvecklingsnamnet för konsolen var DirectX-Box, vilket senare förkortades till Xbox.Konsolen hade ett ganska högt pris vid lansering vilket fick en negativ inverkan på försäljningen, ganska snart insåg Microsoft att det var nödvändigt med en justering av priset för att därmed uppnå en bättre försäljning. Priset sänktes drastiskt och de kunder som redan köpt en konsol till det tidigare högre priset fick kompensation i form av fria spel och/eller tillbehör för motsvarande värde som prissänkningen innebar. Konsolen har sålts i över 24 miljoner exemplar.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Dark souls III