Produkter från Askkoppar

1 Produkter
Artiklar från Askkoppar finns i listan nedan. Missa inte att fynda bland spännande produkter till sköna online priser. Känn friheten att bläddra runt bland allt inom kategorin Askkoppar. Du kanske hittar något till dig själv eller en fin present till någon du tycker om. Här har vi samlat produkter av hög kvalitet från kända återförsäljare.
Sortera

Askkoppar

Hitta produkter inom kategorin Askkoppar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Askkoppar.

Askkopp eller askfat är en behållare eller fat speciellt utformat för att samla aska och fimpar från cigaretter och cigarrer. De är vanligen tillverkade i ett brandsäkert material som glas, keramik, metall eller värmeresistent plast. Askkoppen har ofta formen av en låg cylinder med en platt bas som ligger på ett bord. På offentliga platser hänger askkoppar oftast på väggar och är större än de askkoppar som står på bord. Det finns även portabla små askkoppar, så kallade fickaskkoppar, som rökare kan bära med sig i fickan eller väskan. I många länder och städer där det är förbjudet att kasta fimpar på marken använder rökare ofta olika typer av fickaskkoppar, likaså i områden där det är stor risk för brand om fimpar kastas på marken. Tidigare delade tobaksbolagen ut fickaskkoppar till sina kunder men det är inte tillåtet i Sverige idag på grund av marknadsföringslagen.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Askopp Tärning