Sidan innehåller annonslänkar
CREATIVE PARTY

Twinkle Girlang Silver

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Få till den rätta stämningen på bara några minuter med hjälp av denna fina baby shower girlang Härligt glittrande baby shower girlang med texten Twinkle som blir en strålande dekoration och som...


Beställ Twinkle Girlang Silver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Twinkle Girlang Silver inom kategorin Baby Shower.

Kategori: Baby Shower
Artikelnummer: PC322246
Visa fler

Från kunskapsbanken

Silver

Silver är ett metalliskt grundämne som tillhör gruppen ädelmetaller och gruppen myntmetaller. Dess kemiska tecken är Ag, från latinets argentum. Metallen används ofta till smycken. Det används också som elektrisk ledare där mycket höga krav på låg resistans krävs, exempelvis till inneslutning av supraledande material i de största elektromagneterna. Tanken är att om kylningen av supraledaren fallerar så att supraledningen upphör, så ska de mycket stora strömmar det är frågan om kunna gå genom silvret istället utan att ge så höga temperaturer att ledarna smälter. Detta eftersom silver har den lägsta resistansen av alla icke-supraledande ämnen vid tänkbara temperaturer. Silver har också en mycket hög värmeledningsförmåga. Silver är godkänt som färgämne i livsmedel, med E-nummer E 174. Silver är idag (4 december 2021) värt cirka 6,63 kr/g, eller 22,55 $/oz. En oz (troy ounce), som ädelmetaller ofta mäts i, är 31,103 476 8 g.