Produkter från Bardiskar

3 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Bardiskar så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Bardiskar så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Filtrera varumärke
Sortera

Bardiskar

Hitta produkter inom kategorin Bardiskar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Bardiskar.

Bardisk, bar, är en disk mellan servitören och kunden, avsedd att beställa drycker från. Namnet kommer från engelskans ord för den metallstång – bar – som ofta finns framför baren som fotstöd. Till skillnad från en vanlig försäljningsdisk fungerar bardisken – vanligtvis en dryg meter hög med en slät serveringsyta, ofta av zink – även som bord, så att gästen kan dricka eller äta vid bardisken, stående eller sittande på en hög barstol. Bardiskar finns framförallt i barlokaler, både i barer avsedda för alkoholservering, enklare matställen och i till exempel espressobarer. Den som serverar i de senare kallas ofta barista, medan en servitör av alkoholdrycker benämns bartender.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Guinness Ölglas - 8-pack