Barnkalas

738 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Barnkalas så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Barnkalas så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Filtrera varumärke
Sortera

Barnkalas

Hitta produkter inom kategorin Barnkalas till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Barnkalas.

Barnkalas är ett kalas för barn som fyller år. Många barn har minst två kalas, dels med familjen/släkten och dels med inbjudna barn från exempelvis förskolan eller skolan. Ofta syftar "barnkalas" på det sistnämnda, och är vanligast bland barn i åldersgruppen 4-12 år. I 12-årsåldern brukar barnkalaset ersättas av diskotek eller party. I Sverige har traditionella barnkalas under 1900-talet omfattat lekar som blindbock, fiskdamm, hela havet stormar och skeppsbrott. Det förekommer ibland även annan underhållning som exempelvis en inhyrd clown eller trollkarl står för. Sedan 1990-talet har barnkalas blivit vanligare på offentliga platser, till exempel badhus och snabbmatsrestauranger.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Batman Rogue Rage Happy Birthday Girlang