Bordsdukar

94 Produkter
Här finns produkter i kategorin Bordsdukar. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Bordsdukar. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Bordsdukar.
Filtrera varumärke
Sortera

Bordsdukar

Hitta produkter inom kategorin Bordsdukar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Bordsdukar.

En bordsduk (även bordduk eller bara duk) är ett stycke textil avsedd att i dekorativt eller skyddande syfte läggas på ett bord eller annan plan yta. Dukar är vanliga inredningstextilier i svenska hem. Duken är vanligen vävd (med eller utan broderier), virkad eller knypplad. Bordsduken kan antingen vara så stor att den täcker hela bordet och hänger ner på sidorna, eller bara vara en mindre dekorativ duk som endast täcker en del av bordsskivan, exempelvis en löpare eller kattduk.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Bordsduk Rosa Bandet