Gratulationskort

3 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Gratulationskort så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Gratulationskort så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Sortera

Gratulationskort

Hitta produkter inom kategorin Gratulationskort till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Gratulationskort.

Gratulationskort är ett, ofta dubbelvikt, kort som man överlämnar eller skickar till någon för att visa uppskattning, kondoleans eller uppmärksamma något. Vanligt är bland annat i samband med att någon fyller år firar namnsdag eller nyss blivit förälder. Det förtryckta motivet är vanligen blommor men kan variera. När korten riktas till barn är ballonger, nallar, dockor och andra leksaksmotiv vanligt förekommande. Vissa gratulationskort är försedda med ett fack där avsändaren kan placera en sedel eller en lott som present till mottagaren. Oavsett om man skickar eller överlämnar ett gratulationskort brukar man stoppa ned det i ett kuvert. Dels för att höja spänningen för mottagaren och dels för att eventuellt löst innehåll inte ska falla ut.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Evighetskort - Merry Xmas & Happy New Year