Sidan innehåller annonslänkar
Leg Avenue Europe

Djävulscape & Horn på Diadem - One size

Kontrollera pris

Köp nu

Som helvetets härskarinna kan du nu glida runt på festen med mer pondus än någonsin förr. Invirad i flammor och med de klassiska hornen på huvudet kommer du bli den kvinnliga?


Beställ Djävulscape & Horn på Diadem - One size på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Djävulscape & Horn på Diadem - One size inom kategorin Maskerad.

Läs mer...
Kategori: Maskerad
Artikelnummer: 67925-1
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Teman

Teman från Buttericks Leco AB

Se alla produkter
Tillbehör

Tillbehör från Boland Party Partners

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

1990

1990 (MCMXC) var ett normalår som började en måndag i den gregorianska kalendern. Det var det första året på decenniet 1990-talet.

Meter

Meter i poesin, se versmått. Produktionsbolaget, se Meter Film & TelevisionMeter är SI-enheten för längd. En meter är sedan 1983 formellt definierad som längden av den sträcka som ljuset tillryggalägger i absolut vakuum under tiden 1/299 792 458 sekund. För att bilda längre eller kortare längdenheter används SI-prefix, som ger till exempel 1 millimeter (0,001 m). Ordet meter kommer av det grekiska ordet metron vilket betyder mått.

Tvåvägskommunikation

Tvåvägskommunikation är en form av kommunikation där rollerna som sändare och mottagare av budskap kan skifta, till skillnad från vid envägskommunikation där rollerna som sändare och mottagare är fasta. Ett vanligt samtal med två vänner, en diskussion eller en lektion där eleverna eller kursdeltagarna deltar med kommentarer och frågor är olika exempel på tvåvägskommunikation. Teknisk term för tvåvägskommunikation är duplex.

Boland

Boland kan syfta på: Boland, Uppsala , eller Boländerna – ett område i Uppsala Mount Boland – ett berg i Antarktis

Partyhatt

En partyhatt är en konformad, ofta färgglad typ av pappers- eller plasthatt som oftast hålls på plats med hjälp av resårband som går under hakan. Partyhatten agerar stämningshöjare och används mycket ofta på fester, inte minst på kräftskivor. Det förekommer även varianter som inte är konformade.