Fiestas Guirca

Döden med Halv Kropp Maskeraddräkt - One size

Kontrollera pris

Köp nu

Med denna dräkt ser det ut som att du är


Beställ Döden med Halv Kropp Maskeraddräkt - One size på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Döden med Halv Kropp Maskeraddräkt - One size inom kategorin Maskeraddräkter.

Läs mer...
Kategori: Maskeraddräkter
Artikelnummer: 88025
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Hem

Hem från Ballongkungen AB

Se alla produkter
Maskeraddräkter

Maskeraddräkter från Fancydresswarehouse

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Abraham

Se Abraham (patriark) för den bibliske Abraham Mansnamnet Abraham är av hebreiskt ursprung (Abram) och betyder folkets fader, eller fader till många. Enligt judisk, kristen och islamisk tro hebréernas stamfader. Abraham är ovanligt som namn i Sverige. Ett fåtal pojkar varje år får det som tilltalsnamn. Den 31 december 2008 fanns det totalt 912 personer i Sverige med namnet, varav 334 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 18 pojkar namnet, varav 9 fick det som tilltalsnamn. Namnsdag 18 december.

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.