Sjukhus Maskerad

1 Produkter
Här finns produkter i kategorin Sjukhus Maskerad. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Sjukhus Maskerad. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Sjukhus Maskerad.
Sortera

Sjukhus Maskerad

Hitta produkter inom kategorin Sjukhus Maskerad till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Sjukhus Maskerad.

Ett sjukhus är en inrättning för i första hand sluten vård, det vill säga vård av inneliggande patienter, samt specialiserad öppenvård. Sjukhusen ansvarar således för patienter med sjukdomar eller skador som inte kan utredas eller behandlas inom primärvården. I regel förekommer öppenvård på de kliniker eller på specialistmottagningar som finns representerade vid sjukhuset. En äldre benämning är lasarett, som i Sverige används synonymt med sjukhus, men som ursprungligen (i Italien) haft betydelsen leprasjukhus eller karantänssjukhus.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Blodiga Armbandage - One size