Sidan innehåller annonslänkar
Catsson Int Group LTD

Don't Break The Bottle Vinpussel

Kontrollera pris

Köp nu

Varför inte göra vindrickandet lite svårare? Lås in flaskan i ett pussel! Med den här roliga prylen kan du enkelt förvandla en trevlig vinflaska till en rolig utmaning där?


Beställ Don't Break The Bottle Vinpussel på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Don't Break The Bottle Vinpussel inom kategorin Spel Lek.

Läs mer...
Kategori: Spel Lek
Artikelnummer: 81638-1
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Tillverkare

Tillverkare från Smiffys

Se alla produkter
Tillbehör

Tillbehör från Orlob-Karneval

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Guld

Guld (latin: aurum) är ett grundämne som tillhör gruppen ädelmetaller och gruppen myntmetaller samt är ett mineral. Guldets kemiska tecken är Au som kommer av aurum. Det är en eftertraktad metall vilken under århundraden har använts som betalningsmedel, som värdebeständig tillgång, som smycken, för påkostad utsmyckning och beständigt blanka ytor. Metallen finns som korn och klumpar i berggrunden, i underjordiska ådror och i guldrik alluvialjord.

1

1 (I) var ett normalår som började en lördag i den julianska kalendern. Det är också det första året i den traditionella kristna tideräkningen. Året dessförinnan benämns 1 f.Kr. i den gregorianska kalendern och dess föregångare, den julianska. År 0 (noll) existerar inte i dessa kalendrar eftersom siffran noll inte fanns som begrepp vid tiden för kalendrarnas tillkomst. Siffran noll kom först med arabiska matematiker på 800-talet. Kristus antogs vara född nära det årsskifte som inledde år 1 e.Kr. Däremot finns år 0 enligt den moderna standarden ISO 8601 och har länge använts inom astronomin, där år 0 betecknar år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Den kristna tideräkningen med årtalsberäkning efter Jesu födelse infördes efter icke helt korrekta beräkningar (rörande tidpunkten för kejsar Augustus skattskrivningsdekret) retroaktivt av munken Dionysius Exiguus 532. Man menar idag att Jesus föddes mellan 7 och 4 år före den dionysiska erans början.