Sidan innehåller annonslänkar

Orchide Blommigt Hårband


Beställ Orchide Blommigt Hårband på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Orchide Blommigt Hårband inom kategorin Tillbehör.

Produktinformation

Kan du tänka på en outfit som inte blir upplyft av härliga blommor? Inte vi heller. Det här somriga hårbandet är för dig som vill se lite extra festlig ut!Orchide Blommigt?

Se gärna också

Dödskallering

Dödskallar är så fascinerande! De är vita, knotiga och ser alltid ut att le. Vissa av dem kommer till liv titt som tätt bara för att skrämma slag på folk! Vissa dansar tokiga danser med sina rangligadönickekroppar.?

Läs mer

Från kunskapsbanken

Hårband

Hårband eller hårsnodd används vanligen till att hålla ihop hår eller hålla det bakåt så det inte hänger för ögonen. Hårsnoddar håller ihop håret i frisyrer som hästsvans, tofsar och flätor. Många hårsnoddar innehåller polyester. Den enklaste formen av hårsnodd är en sluten ring av elastiskt material, en form av gummiband. För att inte slita på håret är den vanligen täckt av textilt material som spinns eller flätas runt den elastiska kärnan. Vissa hårsnoddar tillverkas med ändarna sammanbundna av ett metallclip, men eftersom även detta anses slita på håret finns det även hårsnoddar där det elastiska materialet svetsats ihop utan metallclip. Under 1980-talet var en typ av trikåstickad hårsnodd med frottéliknande yta populär. I denna typ av hårsnodd är de elastiska trådarna mycket tunna och stickade tillsammans med det textila materialet. En annan typ av hårsnodd som blev vanlig på 1990-talet består av ett resårband som löper i en rymlig kanal av tyg. Dessa hårsnoddar hemtillverkades ofta. Icke-elastiska hårband förekommer också, endera ensamma i frisyrer med mindre hållfasthetskrav eller som en dekoration ovanpå elastiska hårsnoddar. En väl använd och därför lite uppruggad rundläderrem kan hålla ihop håret nästan lika effektivt som en elastisk hårsnodd. För andra håruppsättningar används bland annat hårnålar och hårspännen.