Sidan innehåller annonslänkar
360 Degrees Ltd

Dörrdekoration Groovy 70's

Kontrollera pris

Köp nu

Den här coola dörrdekorationen ska du f&amp


Beställ Dörrdekoration Groovy 70's på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dörrdekoration Groovy 70's inom kategorin Hem.

Läs mer...
Kategori: Hem
Artikelnummer: 53670
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Home  Garden

Home Garden från Silvandersson

Se alla produkter
Latexballonger

Latexballonger från Ballongkungen AB

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Dreamworld

Dreamworld öppnades den 15 december 1981 och är en nöjespark i Gold Coast, Queensland, Australien. Den är för närvarande landets största nöjespark och har 45 stycken attraktioner varav 4 är berg- och dalbanor och 2 är vattenbanor. 2006 öppnade en ny vattenpark, WhiteWater World, precis bredvid nöjesparken och ägs av samma företag som Dreamworld.

Museum

Ett museum är en offentligt tillgänglig samling av systematiskt ordnade föremål som ofta är av naturhistorisk, kulturhistorisk, konstnärlig eller teknisk art. Museologi är vetenskapen om museernas verksamhet. Syftet med ett museum är att samla och bevara objekt av betydelse för att visa för allmänheten. Offentliga museer kan visa objekt genom tillfälliga eller permanenta utställningar.

104

104 (CIV) var ett skottår som började en måndag i den julianska kalendern.

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.