Sidan innehåller annonslänkar
Widmann S.r.l.

Tupp Deluxe Maskeraddräkt - One size

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Beställ Tupp Deluxe Maskeraddräkt - One size på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tupp Deluxe Maskeraddräkt - One size inom kategorin Maskotdräkter.

Kategori: Maskotdräkter
Artikelnummer: 4476K
Visa fler

Från kunskapsbanken

Tupp

En tupp är en hane bland hönsfåglar, främst hos de större hönsfåglarna, som tamhöns, kalkoner, orrar, tjädrar och ripor.

Deluxe

Deluxe kan syfta på: Deluxe (Eskalator album) – ska-bandet Eskalators andra album och släpptes i november 2004 Deluxe (musikalbum) – ett musikalbum av rockbandet Better Than Ezra Deluxe (radioprogram) – ett radioprogram i Sveriges Radio P3 Deluxe Paint – ett ritprogram utvecklat av Dan Silva för Electronic Arts

Abandoned

Abandoned är en amerikansk thrillerfilm från 2010 i regi av Michael Feifer. Huvudrollen som Mary spelas av Brittany Murphy, vilken blev Murphys sista roll.

Size

Size är ett svenskt skivbolag grundat och drivet av Steve Angello. Den första Size-releasen släpptes 2003. Det var en EP av Steve Angello som heter: Simplicity EP. Steve Angello grundade Size för att det var svårt att släppa låtar hos andra skivbolag eftersom han inte var så populär 2003, så det var inte så många skivbolag som ville släppa hans musik. Size släpper bara musik i genren elektronisk dansmusik. De som skrivit kontrakt med Size är grundaren Steve Angello, Steves lillebror An21, Max Vangeli, Junior Sanchez och Still Young. Size samarbetar också med Rebels Studios som deras kreativa byrå. Rebels studios gör bl.a. Size-konstverken på låtarna, filmar musikvideor/livekonserter och gör reklam åt Size.