Orangea Knästrumpor Självlysande - One size


Jämför produkt Orangea Knästrumpor Självlysande - One size online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Orangea Knästrumpor Självlysande - One size i kategorin Strumpor här hos oss.

Produktinformation

Varma knästrumpor som även fungerar som en fräsig accessoar på en 80-talsmaskerad. Hur bra är inte det på en skala! Ett utmärkt plagg för att komplettera din kjol?

Se gärna också

Strumpor Kanelbullar - 36-40

Sverige? Kanelbullar. Strumpor? Underbart. Varför inte hedra Sveriges gedigna skafferi genom att klä fötterna med kanelbullar?
Strumpor Kanelbullar innehåller ett par lustiga och färggranna?

Läs mer

Från kunskapsbanken

Abandoned

Abandoned är en amerikansk thrillerfilm från 2010 i regi av Michael Feifer. Huvudrollen som Mary spelas av Brittany Murphy, vilken blev Murphys sista roll.

Size

Size är ett svenskt skivbolag grundat och drivet av Steve Angello. Den första Size-releasen släpptes 2003. Det var en EP av Steve Angello som heter: Simplicity EP. Steve Angello grundade Size för att det var svårt att släppa låtar hos andra skivbolag eftersom han inte var så populär 2003, så det var inte så många skivbolag som ville släppa hans musik. Size släpper bara musik i genren elektronisk dansmusik. De som skrivit kontrakt med Size är grundaren Steve Angello, Steves lillebror An21, Max Vangeli, Junior Sanchez och Still Young. Size samarbetar också med Rebels Studios som deras kreativa byrå. Rebels studios gör bl.a. Size-konstverken på låtarna, filmar musikvideor/livekonserter och gör reklam åt Size.